ai-tools masterclass
Profielfoto Paul Van Cotthem

Paul Van Cotthem

Founding Partner
+32 499 777 777
paul@turnleaf.be

View Paul Van Cotthem's profile on LinkedIn

Masterclass AI-tools: ChatGPT & Microsoft Copilot voor zakelijk gebruik

Geef jezelf een voorsprong: ontdek de kracht en het nut van ChatGPT, Microsoft Copilot, Google Gemini, Adobe Firefly, Midjourney en andere AI-tools voor jouw bedrijf, organisatie en functie, in een sessie van een halve dag.

Workshop van een halve dag

Ben je nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden die ChatGPT en Microsoft Copilot bieden? Wil je leren hoe je deze krachtige AI-assistenten in de praktijk kan aanwenden in jouw werkdomein? Dan is mijn workshop iets voor jou! Binnen ongeveer drie uur leer ik je alles wat je moet weten om deze AI-platformen effectief te gebruiken.

We beginnen met een introductie van ChatGPT en gaan vervolgens dieper in op de toepassingen ervan in jouw werkdomein. Ik leer je concreet hoe je deze AI-assistent kunt inzetten om je werk te verbeteren en je productiviteit te verhogen. Ontdek hoe ChatGPT je kan helpen om routinetaken efficiënter uit te voeren en hoe je het antwoord op allerlei vragen sneller en concreter kunt vinden dan via Google Search.

Ook Google Gemini en meerdere AI-beeldgenerator tools zoals Midjourney, DALL-E 3, Microsoft Designer en Adobe Firefly komen aan bod.

Optimale prompts

Tijdens de cursus deel ik enkele exclusieve tips en tricks met jou, die alleen insiders kennen, om het meeste uit ChatGPT en Microsoft Copilot te halen. Je ontdekt hoe je optimale prompts kan schrijven: op welke manier je met Prompt Engineering het allerbest vragen en opdrachten kan formuleren om je te helpen bij je werk.

Na afloop van de workshop ben je klaar om ChatGPT en de andere tools volledig te benutten en het maximale uit deze nieuwe en innovatieve AI-assistenten te halen.

Syllabus met tientallen concrete prompt technieken

Je ontvangt de syllabus (pdf – 112 pagina’s) met daarin tientallen voorbeelden van concrete prompts die je meteen kan inzetten voor jouw taken. Bovendien krijg je mijn nieuwste tips en inzichten toegestuurd naarmate ik deze cursus blijf aanvullen.

Cursus op maat: een individuele opleiding

Ik geef deze cursus liefst individueel. Dit werkt het beste, zoals ik het voorbije jaar heb ondervonden bij mijn klanten en vele tientallen cursisten.

Schrijf je nu in om te leren hoe je AI-tools kan gebruiken om nog slimmer te werken en ontdek de tips en trucs die ook specifiek toepasbaar zijn op jouw vakgebied. Neem per mail contact met me op om een datum te plannen.

De cursus kan online plaatsvinden, of bij jou of bij mij op kantoor.

Inschrijven
paul@turnleaf.be

Deelname
390 euro per persoon, ex btw.

ENKELE REFERENTIES

Paul’s masterclass on working with AI tools was incredibly valuable. His patient, step-by-step explanations made even complex concepts understandable. He took the time to answer my questions and provided useful tips and tricks. Moreover, he was professional, patient, and friendly, and his ability to brainstorm various scenarios for implementing AI-tools was refreshing. His accompanying 127-page syllabus is also very useful. In short, his course comes highly recommended for anyone looking to learn about AI-tools.

Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de 1-op-1 ChatGPT-cursus die je mij hebt gegeven. Het was geweldig om iemand te vinden met zoveel overeenkomsten in achtergrond en interesses. De cursus was zeer informatief en heeft me geholpen om beter te begrijpen hoe ChatGPT-technologie kan worden toegepast in onze organisatie.
Ik waardeer de persoonlijke aandacht en ondersteuning die je hebt gegeven tijdens de cursus. Je didactische vaardigheden waren uitstekend en ik voelde me op mijn gemak om vragen te stellen en feedback te geven.
Ik zou deze cursus ten zeerste aanbevelen aan anderen die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van ChatGPT-technologie en die op zoek zijn naar een persoonlijke en op maat gemaakte leerervaring.

Siep Kosse, Medicore

This was a very insightful and personalized hands-on training. Truly a masterclass. The fact that Paul takes the time to understand what you do and then how AI can be useful for you, it’s great. He manages to deliver the content adapting to the learner’s pace and discussion, so time flies by and exercises become natural.

Sara Girardi, Telenet

Ik wil even een shout-out geven voor de geweldige GPT-cursus die ik recent heb gevolgd bij Paul Van Cotthem. Bedankt voor de superinteressante en begrijpelijke uitleg op maat. Je heb een droge en complexe materie omgetoverd tot iets waar ik iets van snap. Dat is best knap, wetende wat mijn povere track record is op technologisch vlak ;-). Ik kan niet wachten om te zien waar ik deze nieuwe kennis allemaal voor kan gebruiken.

Raf Bormans, Vlaamse Overheid

Een echte aanrader! Hoewel ik al enigszins bekend was met de mogelijkheden van ChatGPT en AI-beeldgenerator tools, heeft Paul me tijdens zijn cursus verrast met tal van interessante en praktische inzichten om het maximale uit deze tools te halen. De syllabus dient ook als een uitstekend naslagwerk voor na de cursus. Het staat boordevol tips, tricks en prompts om de beste resultaten uit de tools te verkrijgen.

Micah Vervloet, Port of Antwerp-Bruges

I had the chance to take Paul’s course on ChatGPT and … what a surprise! I’m delighted to now have the basics (and much more) to use the tool in my day2day marketing function. The timing of the session is perfect, not too long and not too short, just right. Paul is a really nice person who shares his knowledge very easily with his “students”.

Timéa du Moulin, Delaware

Een absolute aanrader deze cursus ChatGPT van Paul Van Cotthem! Spelenderwijs maakt hij je wegwijs met ChatGPT. Met een praktische insteek laat hij je zien wat er achter deze technologie schuil gaat en wat de vele toepassingsmogelijkheden zijn. De motor van energie en nieuwe ideeën voor de inzet van deze nieuwe technologie heb je zeker een nieuwe reboot gegeven met deze cursus.

Marieke Van Dijk, Canon Medical Systems Europe

Easy, understandable and compelling. Great way to get started and grow.

Lander Janssens, Bristol

Ik heb de 1-2-1 cursus gevolgd en zou hem absoluut aanbevelen. Concreet, hands-on en relevante toepassingen. ChatGPT heeft hierdoor nu geen geheimen meer voor mij.

Pieter-Jan Vandevelde, PJV Digital

Deze cursus was een verhelderende ervaring van begin tot einde. Paul’s expertise en passie voor AI zijn werkelijk aanstekelijk, waardoor de complexe wereld van kunstmatige intelligentie toegankelijk wordt. Als iemand die aanvankelijk terughoudend was om zich te verdiepen in de wereld van AI, kan ik eerlijk zeggen dat deze masterclass een nieuw ontstoken passie en nieuwsgierigheid bij me heeft opgewekt. Het heeft me voorzien van de kennis en vaardigheden om met vertrouwen en competentie door het steeds veranderende landschap van AI te navigeren.

Chantal Van de Looverbosch, Telenet

I strongly recommend Paul’s course on AI-tools. It is super practical and well balanced. It allowed me to find my way through all new GPT tools and understand the merits and weaknesses of each. And this just after a couple of hours with Paul. He is a dedicated, patient and well-structured teacher, it was a real pleasure.

Sebastien Berden, Cofinimmo

I had the pleasure of taking the “Advanced ChatGPT” training course with Paul Van Cotthem, and it was a game-changer for me! In just 3 hours, I learned how to use ChatGPT to improve my productivity and work smarter. The syllabus with dozens of concrete prompt techniques was especially helpful. I highly recommend this course to anyone looking to get ahead in their job by harnessing the power of AI!

Dann Rogge, Telenet

Absoluut de moeite waard en zelfs boven verwachting. Paul Van Cotthem neemt je op een sympathieke en laagdrempelige manier mee in de wondere wereld van ChatGPT. Daardoor krijg je een nog beter beeld van de ontstaansgeschiedenis, de bedrijven erachter en hun verdienmodellen en vooral van de vele toepassingsmogelijkheden. Zonder meer een inspirerende cursus: na afloop was ik boordevol energie en ideeën… En mijn eigen gebruik van ChatGPT levert meer op en is daardoor geïntensiveerd!

Ilje van der Ploeg, Tenzinger

I had the wonderful opportunity of following this training and it is safe to say I was not disappointed. Even though I had used ChatGPT previously, I learned so many new things & prompts that will make my work (and personal) life so much easier!

Céline Mareschal, Delaware

Ik heb de cursus geboeid gevolgd en kan hem warm aanbevelen. Heel intensief, je kunt niet geloven wat je in 3 uur hebt bijgeleerd. Ook de bijhorende syllabus is heel nuttig.

Mila Druwe, SMA Benelux

Het was een plezier om de cursus “Advanced ChatGPT” te volgen met Paul Van Cotthem! Een aanrader voor iedereen die de kunst van prompt engineering graag onder de vingers wil krijgen. Je gaat naar huis met een resem aan tips & tricks die Paul je meegeeft om met ChatGPT (en andere toepassingen) aan de slag te gaan. Interactief en zeer verrijkend, top!

Ayla Froeyen, FINN

Met veel curiositeit ingeschreven voor de Chat GPT intro-opleiding, en jawel, meteen fan! Zowel van de mogelijkheden van de tool voor onze dagelijkse bedrijfsvoering als voor persoonlijke doeleinden. Het is een gigantisch baanbrekende manier om het leven weer wat makkelijker te maken. All credits to Paul Van Cotthem en zijn relaxe manier van lesgeven!

Jan Verhoeven, Gingerwald

Very well prepared and insightful training about the possibilities of open and closed AI systems and tools. The fact that the training was hands-on with multiple examples and prompting exercises and that Paul triggered a debate on how your specific function within an organization can make use of this technology makes it time and money well spent.

Mattias Vanderoost, Telenet

Paul Van Cotthem: lesgever & marketing adviseur

Naast lesgever ben ik ook een marketing adviseur. Zo bied ik een unieke combinatie van vaardigheden en ervaring die essentieel is voor het overbrengen van praktische kennis in deze cursus. Mijn diepgaande begrip van marketing, verkoop, productbeheer en bedrijfsvoering stelt mij in staat om niet alleen de theoretische aspecten van AI in het bedrijfsleven te onderwijzen, maar ook de praktische toepassingen ervan.

Mijn brede ervaring en vermogen om goed te luisteren naar de behoeften van cursisten, maakt de cursus relevant en aangepast aan diverse zakelijke contexten. Als adviseur kan je mij ook actief betrekken bij het helpen ontwikkelen en implementeren van uw strategieën, met inzet van AI-tools zoals ChatGPT. Mijn rol gaat dan verder dan alleen lesgeven; ik fungeer als een praktische, hands-on gids in het navigeren door de complexiteit van moderne marketing met AI, samenwerkend met vertrouwde partners en externe bronnen om de beste resultaten te behalen.

AI-tools: inzetbaar in elke zakelijke context

In de veelzijdige wereld van het bedrijfsleven, bieden ChatGPT en andere AI-tools een breed scala aan mogelijkheden die relevant zijn voor elke functie. Zo toont ChatGPT het vermogen om zich aan te passen aan uiteenlopende behoeften van diverse functies binnen een organisatie, ongeacht de omvang en de sector.

Freelancers, zelfstandigen en kmo’s

Voor kleine en middelgrote bedrijven, waar medewerkers vaak meerdere rollen vervullen, kan ChatGPT een gamechanger in productiviteit en kostenbeheersing zijn. Het stelt bijvoorbeeld een marketingmedewerker in staat om zelf klantgerichte content te genereren, terwijl het de klantendienst helpt met het efficiënt en kwalitatief beantwoorden van diverse vragen. Voor freelancers en zelfstandigen kan ChatGPT fungeren als een extra, uiterst flexibele medewerker, een assistent met vele competenties, die bijdraagt aan een breed scala van taken, van administratieve ondersteuning tot creatieve probleemoplossing.

Grote bedrijven

In grotere bedrijven, waar de specialisatie van functies meer uitgesproken is, kan ChatGPT ook een cruciale rol spelen in het verhogen van de productiviteit. Het helpt bijvoorbeeld de marketing- en communicatiemedewerkers met copywriting en creatieve brainstorming, terwijl het tegelijkertijd de klantenservice teams ondersteunt met geautomatiseerde, maar gepersonaliseerde responsmogelijkheden. In een IT-afdeling kan ChatGPT dienen als een hulpmiddel voor het oplossen van problemen of als een assistent bij het schrijven van code.

CONTACT

Turnleaf bv

BE-2500 Lier, Belgium
+32 499 777 777

VAT: BE0888431116